Az árakról

Mennyibe kerül ez a nanotechnológiás megoldás, amely tartósan megszünteti a penészt?

Ön most nyilván arra kíváncsi, hogy mibe kerül, ha száműzni akarja lakásából a penészt, mert meg akarja óvni családja egészségét. Azt javaslom, hogy inkább nézzük összefüggéseiben ezt a kérdést.

Két szempont, amit mindenképpen mérlegelnie kell, ha le akar számolni a falakon lévő penésszel

Miután megismerte ezt a kiváló penészgyilkos megoldást, beszéljünk pár szót a költségek és a beruházás közötti különbségekről. Az már nyilvánvaló, hogy a korábban vázolt ideiglenes megoldásokkal szemben lakásának a penészölő festékkel történő kifestése nem kidobott pénz, hanem beruházás. A kimagasló eredményeket hozó festéssel beruházást végez, amely az energia megtakarításnak köszönhetően néhány év alatt megtérül, ezt követően pedig már pénzmegtakarítást eredményez.

Amikor a beruházás megvalósításához szükséges összeg nagyságát értékeli, jusson eszébe, hogy egy átlagos festésnek is ugyanekkora a munkadíja, és hasonló mértékű a festéssel járó felfordulás is. Minden festék pénzbe kerül, csak egy egyszerű festés után nem szabadul meg örökre a penésztől, nincs jobb közérzet, nincs energia megtakarítás, csak költség. Az idejétmúlt, pusztán rövid távú tisztasági festés (mely egy soha meg nem térülő kiadás) helyett beruházást ajánlok Önnek, ami megtérül. Ráadásul a két megoldás költségeit tekintve csak annyi a különbség, amivel az elképesztő eredményeket produkáló bevonat többe kerül egy jó minőségű festéknél. Önnek tehát azt kell eldönteni, hogy egy fontos cél érdekében beruházni akar vagy eredménytelenül dob ki pénzt.

Kell ennél több? Ön csak penészmentes lakást akart, és lám, mi mindent kaphat egy gyors döntéssel.

Válassza hát Ön is a különleges ThermoVital penészölő festéket otthona klímájának kellemesebbé és egészségesebbé tételéhez!

Érdekel a végleges penészmentesítés, elküldöm
kérdéseimet!

Kérem minden mezőt töltsön ki!

Megismertem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatunk

E-mailben kérem a Czinege és Fiai KFT hírleveleit és eDM-jeit.

A segítségére szeretnék lenni, hogy megtudhassa, mennyiért juthat hozzá ehhez a nem mindennapi beltéri penészmentes falbevonathoz, ezért elkészítettem Önnek egy ár kalkulátort. Figyelem! Csak úgy kaphat valóban helyes eredményt, ha a kalkulátor kitöltésekor pontos adatokat ad meg. Kérem, adja meg a festeni kívánt felület nagyságát (m2) és anyagát, és máris láthatja az értékeket.

Az ár kalkulátort az alábbi linkre kattintva érhet el.

Hozzon ma egy jó döntést, mellyel óvja családja egészségét, és hosszú távon rengeteg pénzt takarít meg!

Érdekel a végleges penészmentesítés, feliratkozom a
tanulmányra!

Kérem minden mezőt töltsön ki!

Megismertem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatunk

E-mailben kérem a Czinege és Fiai KFT hírleveleit és eDM-jeit.